Uwaga! Hokage wprowadza stan wyjątkowy dla wszystkich ninja! Hai Gakure wykonało ruch i ruszyło bezpośrednio na wioskę pustyni - Sune Gakure. Wszyscy ninja mają niezwłocznie reagować na wezwania Tsunade. Na Sune ruszyło około 90% wojsk Hai według pierwszych oszacowań.
Ninjutsu: 1598
Taijutsu: 1002
Genjutsu: 1328
Zen: 48
Wiek Postaci: 13
Natura Chakry: Raiton >< Suiton
Narrator: Akihito
Kiedy wszedłem do tego ogromnego pomieszczenia w oczy rzucały mi się piękne kolumny na które padał blask pochodni.Ładnie tutaj jak na taką starą świątynię.Ktoś tu musi być, bo te pochodnie nie paliły by się tak długo.Mówiłem szeptem do siebie a potem pokazałem ręką Dizzy aby poszła po Yowe.
_________________ Moja postać:
Techniki: Bunshin no Jutsu, Henge no Jutsu, Kawarimi no Jutsu, Kai, Nawanuke, Konoha Senpuu, Magen:Jubaku Satsu , Shunshin no Jutsu, Kanashibari no Jutsu, Kage Bunshin no Jutsu,Oukashou,Utakata,Tajuu Kage Bunshin no Jutsu,Kuchiyose no Jutsu.
Rozglądnijmy się za zwojem ale bądźmy ostrożni. Powiedziałem do nich i zacząłem szukać zwoju.
Techniki: Bunshin no Jutsu, Henge no Jutsu, Kawarimi no Jutsu, Kai, Nawanuke, Konoha Senpuu, Magen:Jubaku Satsu , Shunshin no Jutsu, Kanashibari no Jutsu, Kage Bunshin no Jutsu,Oukashou,Utakata,Tajuu Kage Bunshin no Jutsu,Kuchiyose no Jutsu.
Zacząłem rozglądać się dokładniej ale nic z tego.Macie coś ? Spytałem ich, być może oni coś znaleźli.
Co teraz zrobimy? Znów spytałem, niech teraz oni coś wymyślą.Oparłem się o jedną z ścian i zacząłem patrzeć w sufit.
Ninjutsu: 3212
Taijutsu: 2766
Genjutsu: 2636
Zen: 200
Ranga: Missnin
Wiek Postaci: 17
Natura Chakry: Doton,Katon
Narrator: Yiraiya
Klan: Bachitari
Ściana się otworzyła i z ciemności wyłoniła się 2 przybyszów....
Nenja widzisz 3 osoby, 2 chłopaków i dziewczynę.
- Nenja, zajmij się nimi a ja pójdę zabić ich liderkę.... Nie zajmie mi to długo i liczę że jak wrócę będzie po wszystkim.
Zaczął znikać w podłodze jak by się rozpłynął.
_________________ Karta Informacyjna
Techniki: Bunshin no jutsu, Henge no jutsu, Kawarimi no jutsu, Kai, Rashoumon, Senei Jashu, Edo Tensei, Doku Kiri, Hitei Mushou. Senei Ta Jashu
Moje Techniki: Kentogatta no Jutsu[Doton], Sunotenka no Jutsu[Gen], Denpatanchiki[Doton]
Ninjutsu: 2575
Taijutsu: 2415
Genjutsu: 1010
Zen: $392
Ranga: misin-nin
Wiek Postaci: 14
Natura Chakry: Doton, Suiton.
Narrator: Akiko - Kun
Takeshi zauważyłeś dziewczynę wychodzącą nie wiadomo z kąd i jakiegoś mężczyznę, który jednak szybko odszedł. Dizzy i Yowe stoją już w pozycjach bojowych.
_________________ Techniki:
E:Bunshin No Jutsu , Kawarimi no Jutsu, Henge no jutsu, Nawanuke no Jutsu
D:shunshin no jutsu, konoha senpuu, reppu, Magen • Narakumi no Jutsu, Konoha Raiken
C:Sennei Jashu, Magen • Jubaku Satsu, Konoha Dai Senpuu Wakimaeru no Gedokuyaku
B:Shikon no jutsu, Chakra Kyuuin Jutsu, Konoha Dai Senkou
A:Nehan Shouja no Jutsu, Shousen Jutsu
S:Fuschi Tensei. Doton:Doryuu taiga, doryuudan, doryuu heki, Tsuiga no jutsu, Dochuu Senkou, Doton Kekkai • Dorou Doumu. Własne: Hanguri kontan, Engo no zetsumei.
Przyjąłem pozycję do ataku i wyciągnąłem dwa kunai'e.Kim jesteś?Spytałem tajemniczą mi osobę.Zacząłem skupiać chakre na wszelki wypadek gdybym musiał szybko użyć jakiejkolwiek techniki.
Ninjutsu: 1128
Taijutsu: 1309
Genjutsu: 305
Zen: 14
Ranga: Missin-nin
Wiek Postaci: 15
Natura Chakry: raiton. fuuton
Narrator: Kazu-sama
No dobra mają przewagę liczebną, wystarczy bronic się... Najlepszą obroną jest atak. Z góry jestem na straconej pozycjii. Stanąłem w pozycji obronnej i czekałam na ich ruch
Zwykłe: Henge no Jutsu, Kawarami no Jutsu, Bunshin no Jutsu, Shunshin no Jutsu
Fuuton: Daitopa, Kaiten shuriken
Raiton: Raikiri, Rairyuu no Tatsamuki, Ranshinshou
Tai: Konoha Senpuu, Konoha Dai Senpuu, Konoha Reppuu, Dynamic Entry
Podrzuciłem do góry kunai'e i próbowałem unieruchomić przeciwnika Kanashibari no jutsu a potem łapie kunai'e i rzucam nimi w dziewczynę, nawet jeśli technika nie zadziałała.
Ninjutsu: 2575
Taijutsu: 2415
Genjutsu: 1010
Zen: $392
Ranga: misin-nin
Wiek Postaci: 14
Natura Chakry: Doton, Suiton.
Narrator: Akiko - Kun
Dizzy wystrzeliła housenką w Nenje natomiast Yowe stworzył jakby bicz z kart, którym starał się opleśc Nenje jednak ta dośc szybko zdążyła wykonac shunshin, Kanashibari nie zadziałało jako, że nie miałeś z nią kontaktu wzrokowe no i dostałeś w bark, że aż Cię obróciło i nieco przycmiło w oczach.
E:Bunshin No Jutsu , Kawarimi no Jutsu, Henge no jutsu, Nawanuke no Jutsu
D:shunshin no jutsu, konoha senpuu, reppu, Magen • Narakumi no Jutsu, Konoha Raiken
C:Sennei Jashu, Magen • Jubaku Satsu, Konoha Dai Senpuu Wakimaeru no Gedokuyaku
B:Shikon no jutsu, Chakra Kyuuin Jutsu, Konoha Dai Senkou
A:Nehan Shouja no Jutsu, Shousen Jutsu
S:Fuschi Tensei. Doton:Doryuu taiga, doryuudan, doryuu heki, Tsuiga no jutsu, Dochuu Senkou, Doton Kekkai • Dorou Doumu. Własne: Hanguri kontan, Engo no zetsumei.
Wstałem z ziemi i odskoczyłem na bezpieczniejszą odległość trzymając się za bark.Kuso...Mruknąłem cicho z bólu.Muszę szybko coś wymyślić.Yowe, biegnij za mną a ty Dizzy ochraniaj nas z tyłu.Yowe kiedy będę już blisko niej ja skoczy do góry a ty wsuniesz się jakoś dołem i spróbujesz podciąć jej nogi a ja zadam jej porządnego kopniaka.Szepnąłem im i zrobiłem wszystko to co obmyśliłem.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach